فروش سرور hp فروش سرور فروش سرور اچ پی

فروش سرور hp فروش سرور فروش سرور اچ پی

فروش سرور hp فروش سرور فروش سرور اچ پی
فروش سرور hp فروش سرور فروش سرور اچ پی

فروش سرور hp فروش سرور فروش سرور اچ پی

فروش سرور hp فروش سرور فروش سرور اچ پی

مزایای سرور در مقایسه با کامپیوترهای مونتاژی

کسب و کارهای کوچک، نوپا و زود بازده (که عموماً کمتر از ۲۰ تا ۳۰ پرسنل دارند)، بیشترین سهم از تعداد سازمانها و موسسات کشور را تشکیل می دهند و قطعاً یکی از دغدغه های مشترک همه آنها ایجاد بستر شبکه و کامپیوتر، قابل اطمینان و همگام با تغییرات فناوری است تا با استفاده مطلوب از فناوری اطلاعات به رشد و توسعه کسب و کار خود کمک کنند. زیر ساخت اصلی برای بکارگیری فناوری اطلاعات به صورت استاندارد در هر کسب و کار، ایجاد شبکه کامپیوتری و در راس آن تهیه دستگاه سرور است. اما سوال اساسی برای این دسته از مخاطبان یافتن سرور مناسب و اطلاع از هزینه های تهیه آن است.

سرورهای مبتدی بهترین گزینه برای تامین نیازهای این گروه از مخاطبان هستند. این سرورها از نظر ساختار شباهت بسیار زیادی به یک کامپیوتر شخصی سطح متوسط دارند اما تفاوتهای کلیدی نیز در میان آنها وجود دارد. کامپیوترهای شخصی برای استفاده یک کاربر به منظور اجرای نرم افزارهایی مثل Word و Excel، کنترل پست الکترونیک و نمایش صفحات وب و … از طریق یک سیستم عامل معمولی طراحی شده اند اما یک سرور با استفاده از یک سیستم عامل مخصوص برای پشتیبانی از تعداد زیادی کاربر و اجرای نرم افزارهای چندین کاربره نظیر؛ سیستم ایمیل سازمانی، نرم افزار پیام رسان داخلی، پرینت سرور، تقویم مشترک، نرم افزارهای مبتنی بر پایگاه داده، نرم افزار اتوماسیون اداری، نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی، نرم افزار مالی و حسابداری و نرم افزار CRM و در نهایت به اشتراک گذاری کلیه اسناد، تصاویر و فایلهای مهم دیگر طراحی شده است.

با این حال وقتی پای هزینه به میان می آید شرایط به طور کلی تغییر می کند. کلمه سرور اغلب تداعی کننده هزینه های بالا برای اغلب صاحبین این کسب و کارهاست. این تصور که همه سرورها قیمتهای گزافی دارند بسیاری از این افراد را به سوی استفاده از کالای جایگزین یعنی خرید و مونتاژ کامپیوتر شخصی به جای سرور هدایت می کند اما در حقیقت شرکتهای تولید کننده سرور برای این بخش از مشتریان، محصولاتی با قیمتهای بسیار مناسب طراحی و تولید کرده اند. به طور مثال سرورهای اچ پی از سری ML10، ML30، ML310e، DL320e، DL20 با قیمتهای بسیار مناسب و در حد یک لپ تاپ یا یک کامپیوتر مونتاژ داخلی عرضه می شوند.

برای درک بهتر موضوع، به مقایسه قیمت یک سرور اچ پی با هزینه خرید و مونتاژ یک کامپیوتر شخصی پرداختیم.

as

همانطور که ملاحظه نمودید، می توان با هزینه ای حتی کمتر از یک کامپیوتر مونتاژی، یک سرور اچ پی با امکاناتی بسیار بیشتر و مطمئن تر تهیه نمود که به برخی از آنها در ادامه اشاره می کنیم:

  طراحی مخصوص کار مداوم:

بر خلاف کامپیوتر های شخصی؛ سرورها به گونه ای طراحی شده اند تا برای مدت زمانهای طولانی بدون وقفه کار کنند (مثلاً یک سال مداوم بدون خاموشی) به همین دلیل قطعات استفاده شده در آنها نیز با کیفیت تر و مقاوم تر هستند. همچنین سیستم خنک کننده مناسبتری نیز برای آنها تدارک دیده شده است در نتیجه عموماً این محصولات با مشکل حرارت زیاد (البته شرایط محیطی استاندارد) مواجه نیستند. در نتیجه احتمال از کار افتادن آنها و ایجاد وقفه در روند کسب و کار شما کمتر است.

  سازگاری قطعات داخلی با یکدیگر:

یکی از نقاط قوت سرورها نسبت به کامپیوترهای مونتاژی، هماهنگی و سازگاری قطعات داخل آنها با یکدیگر است. سازندگان سرور برای هر قطعه تستهای کنترل کیفی سختگیرانه ای متناسب با وظایفی که سرور برای آن طراحی شده است در نظر می گیرند و از سازگاری تمامی قطعات با یکدیگر اطمینان می یابند. اما این شرایط در خصوص قطعات مختلف از سازنده های مختلف، که در یک کیس مونتاژ می شوند وجود ندارد. گاهی ممکن است یک مادربورد و کارت گرافیک حتی از یک سازنده مشترک نیز با یکدیگر سازگار نباشند.

پردازنده های مخصوص:

پردازنده های سرور (عموماً سری زئون) با مدلهای مخصوص کامپیوترهای معمولی متفاوت هستند. این پردازنده‌ها عموماً نسبت به پردازنده دسکتاپ هم رده، از حافظه کش بالاتری برخوردارند که این ویژگی باعث افزایش سرعت پردازش و عملکرد پردازنده می شود.

رمهای مخصوص:

سرورها دارای رمهای بسیار سریعی هستند که اثرگذاری بالایی در کارآیی سرور دارند. تا زمانی که سرورها به طور همزمان در حال اجرای وظایف مختلفی هستند، رم سریع و system bus سریع، عاملی حیاتی در حفظ عملکرد بدون تاخیر سیستم هستند. رمهای “ECC” یا “Error Correcting” به معنای “تصحیح خطا” مخصوص سرورها هستند. این قابلیت به محافظت از ذخیره سازی صحیح اطلاعات در رم حین پردازش کمک می کند. با اینکه قیمت این رمها کمی بیشتر از رمهای معمولی است اما در سیستمهای سرور یک نیاز اصلی هستند.

کارت شبکه قدرتمند:

وظیفه اتصال سرورها به شبکه توسط یک یا چند درگاه رابط انجام می شود. این درگاهها با کارت شبکه های موجود در کامپیوترهای شخصی عملکرد متفاوتی دارند. آنها وظیفه انتقال سریعتر اطلاعات به شبکه به منظور آزاد سازی سی پی یو برای انجام پردازش بیشتر داده ها را بر عهده دارند. نتیجه نهایی این است که آنها می توانند تحت بار کاری زیاد، اطلاعات بیشتری را نسبت به کارت شبکه های معمولی انتقال دهند که به معنای دارا بودن سرعت بیشتر و عملکرد بهتر در شبکه خواهد بود. در مدلهای جدید سرورها حداقل دو رابط یک گیگابیت در ثانیه تعبیه شده است که امکان پیوند مجازی آنها به منظور دستیابی به پهنای باند بیشتر نیز وجود دارد در حالیکه مادربوردهای معمولی دارای یک درگاه شبکه هستند که آن هم برای نقل و انتقال محدود اطلاعات طراحی شده نه پشتیبانی از عملیات چندین کاربر.

قابلیت اتصال گرم:

یکی از مزایای خاص سرورها، امکان نصب یا جداسازی قطعاتی مثل هارد یا منبع تغذیه هنگام روشن بودن سرور می باشد. این قابلیت کمک می کند تا بدون ایجاد وقفه در عملکرد شبکه امکان انجام تغییرات مورد نظر در سرور میسر گردد. (البته در این خصوص باید توجه داشت که ممکن است این قابلیت در برخی مدلهای سرورها به طور پیش فرض در نظر گرفته نشده باشد.)

قابلیت رید Raid:

یکی از اصلی ترین تفاوتهای سخت افزاری بین سرورها و کامپیوتر های شخصی ساختار هاردهاست. برخلاف کامپیوتر های شخصی سرورها دارای چندین هارد هستند اما این هاردها به گونه ای تنظیم می شوند که به عنوان یک هارد دیده شوند. به این حالت اختصارا “Raid” یا “Redundant Array of Inexpensive Disks” گفته می شود. این قابلیت برای محافظت از سرورها در برابر خرابی یکی از هاردها که اطلاعات مهم کسب و کار شما را در معرض خطر قرار می دهد، استفاده می شود. اگر یک هارد در آرایش یک Raid از کار بیفتد، به معنی از بین رفتن اطلاعات داخل آن هارد نیست زیرا دیگر هاردهای موجود در آن Raid کماکان حاوی اطلاعات خواهند بود. سطوح مختلفی از Raid وجود دارد اما عموماً برای سرورهای مبتدی استفاده از رید های یک و پنج رایج تر است.

قابلیت مدیریت داخلی:

سرورها عموما از یک موتور کنترل داخلی برای اخطار به مدیر شبکه در شرایط بروز اشکال و برقراری دسترسی از راه دور به سرور بهره می برند. این موتور در سرورهای اچ پی “ILO HPE” یا “Integrated light out HPE” نام دارد. موتور ILO مجموعه ای کامل از قابلیتهای مدیریتی تعبیه شده در سرور می باشد که کلیه مراحل چرخه عمر سرور را پشتیبانی می کند؛ از نصب و استقرار اولیه و مدیریت مستمر، تا سیستم هشدار و دسترسی از راه دور. این سیستم در کلیه سرورهای نسل هشتم به بعد سرورهای HPE به صورت پیش فرض تعبیه شده است. برخی از امکانات این سیستم به شرح زیر است:

 

امکان مانیتورینگ سلامت داخلی دستگاه و قابلیت هشدار هنگام بروز خطا بدون نیاز به وجود سیستم عامل؛ کافیست یک کابل برق به دستگاه و یک کابل شبکه به درگاه ILO دستگاه متصل باشد تا بتوان از راه دور به دستگاه دسترسی داشت، آنرا خاموش و روشن کرد و حتی سیستم عامل آنرا نصب یا تعویض نمود.

به منظور افزایش پایداری سیستم و کاهش زمان وقفه در کار آن، سیستم کنترل سلامت دستگاه همواره فعال بوده و به طور مداوم بر سیستم نظارت کرده و هشدارهای لازم در خصوص سلامت دستگاه را اعلام می کند، تمامی تنظیمات و تغییرات دستگاه را ثبت و درتاریخچه دستگاه نگهداری می کند و این امکان را به کاربر می دهد تا از آن خروجی گرفته و در اختیار شرکت پشتیبانی دهنده قرار دهد.

امکان تنظیم و آماده به کار نمودن یک سرور بدون نیاز به هیچ سی دی و رسانه مجزای دیگر. (یعنی به سی دی Smart Start و بروز رسانی فریم ویر احتیاجی نخواهد بود.)

قابلیت دسترسی، توسعه و مدیریت سرور از طریق موبایل و تلفن هوشمند در هر زمان و مکان

  نتیجه گیری:

 همانطور که قبلاً اشاره شد، خبر خوب اینست که امروزه قیمت سرورهای مبتدی با اینکه امکانات بسیار بیشتری را در اختیار کاربر قرار می دهند با کامپیوترهای مونتاژی سطح متوسط برابری می کند و می تواند یک بستر استاندارد و قابل اطمینان برای کسب و کار صاحب خود پدید آورد. لذا با یک نگاه منطقی، سرورهای سطح مبتدی اچ پی به طور حتم انتخاب اصلی دارندگان کسب و کارهای کوچک و یا شعبات و فروشگاه های یک شرکت بزرگ خواهد بود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.